R-medical - RÓZSADOMB MEDICAL CENTER
+36(30) 616-1037

A PROGNOS® - amire érdemes odafigyelni egy Zapper készülék vásárlásakor

Mire figyeljünk:


  • Az első nyilvánvaló dolog, hogy a Zapper készüléket 1 és 15 Volt között lehetőleg fokozatmentesen egy egyszerű szabályzóval be lehessen állítani. Ennek oka kézenfekvő: a praxisunkban annyiszor megéltük már, hogy érzékeny bőrű, savtúltengésben, masszív nehézfémek okozta bántalmakban, extrém mértékű allergiában szenvedő pácienseknek vagy gyermekeknek nagyon alacsony voltszámra van szükségük, mert néha már 2-3 Volt is szúró ingerlést okozhat, így a feszültséget csökkenteni kell. Ez természetesen egy olyan készülék esetében nem megvalósítható, amelynek nincs szabályozója vagy eleve 9 Voltnál kezdődik.
  • A második pontban a Rife-frekvenciák teljes spektrumáról szólunk, amely 5 Hertztől 20 kiló Hertzig terjed, valamint a Clark-frekvenciák spektrumáról, amely 200 kiló Hertztől 1 mega Hertzig terjed. A Zapper készüléknek természetesen képesnek kell lennie az említett két kiterjedéskör előállítására. Sok olyan modellel létezik, amelyik Dr. Clark asszonyra hivatkozik, és már széles körben elterjedt. Ezek a modellek csupán egy 25 kiló Hertz és 173 kiló Hertz közötti frekvenciaterület előállítására képesek. A gyártó magyarázata úgy hangzott, hogy a Rife-frekvenciákat felharmonikusokkal érik el. Ez a magyarázat természetesen kevésbé kielégítő és azt eredményezi, hogy elsősorban a Rife-frekvenciák teljes spektrumát, amely a fenti érték alatt van illetve a Clark-frekvenciákat, amelyek az utóbbi érték fölött vannak, soha nem tudják alkalmazni.
  • Az egyik gyártó annak megoldására, hogy a kis elemekkel magasabb voltszámot érjen el, azt találta ki, hogy azt indukció útján egy tekercs segítségével állítja elő. Ezzel az a probléma, hogy egy ilyen tekercs elektroszmogot idéz elő! Ez a mérhető elektroszmog főleg akkor keletkezik, ha a test közelében tartják a készüléket. Ezt készülékvásárlás előtt tényleg mindig fontoljuk meg, hisz amennyiben az ember természetes gyógymódokkal foglalkozik, már magában is egy ellentmondás, ha azokat úgy alkalmazzuk, hogy közben egyidejűleg káros elektroszmogot termelünk. Kérdezze meg a gyártót, hogy a készülékbe be van –e építve tekercs.
  • A kimeneti feszültség (a készülék szolgáltatta tényleges voltszám) elektronikusan szabályozható legyen. Ha nem így van, 20-30% közötti frekvenciaingadozás is előfordulhat! Ez azt jelenti, hogy Önnek bizonyos körülmények között a frekvencia és a feszültség tekintetében sokszor 30%-kal kevesebb Volt áll a rendelkezésére, mint amit feltüntettek a készüléken.
  • Meg kell érdeklődnie, hogy a frekvenciák stabilak –e, illetve keletkezik –e, ún. jitter (ang: ingadozás), más szóval a frekvenciák ingadoznak –e. Ugyanis ha ez az elavult elektronika miatt történik, legnagyobb meglepetésünkre egyes készülékeknél olykor +-5% ingadozás is mérhető a Biowave Generator 21 készüléknél átlagosan mért +-0,01%- hoz épest. Ez az ingadozás aztán nem kívánatos mellékfrekvenciákat és ezáltal elektroszmogot idéz elő!


design: Gexa’Software International Kft.


COPYRIGHT Benefit Plus Kft. 2016 - minden jog fönntartva!