R-medical - RÓZSADOMB MEDICAL CENTER
+36(30) 616-1037

Ars poetica

Pácienseink Budapest pesti oldalán, a Nyugati pályaudvartól tömegközlekedéssel is jól elérhetően, de gyalog 12, a Kodály köröndtől 1 percre, a 1063 Budapest, Bajnok utca 13. szám alatt (Podmaniczky és Andrássy út között, Kodály köröndtől 100m) a Bajnok Center 1. emeletén találnak meg bennünket, a gyönyörű Oriolus-Med Gyógyközpontban. A kezelések esztétikus, higiénikus, klimatizált helyiségekben, nyugodt, privát körülmények között zajlanak.

Pácienseinket szakmailag magasan képzett terapeuták és természetgyógyászok, barátságos, bizalmas légkörben, csúcstechnológiával támogatva látják el tanácsokkal, kezeléssel.

Számunkra az EMBER a maga egészében (történetével, jelenével), holisztikus szemléletű megközelítésben jelenik meg, és ennek alapján a test, az érzelmek, és a lélek-szellem egységében kezeljük.

Ars Poeticánk:

Naprakész tudással és empátiával gyógyítani

Rendelő
Kramer Stephan Peter, a Rózsadomb Medical Center tulajdonosának ajánlása

Köszöntjük a Rózsadomb Medical Centerben!

Segíthetünk megőrizni vagy visszaszerezni az Ön és Szerettei egészségét?

Ki ne lett volna már közülünk beteg, vagy ki ne érezte volna magát kiszolgáltatott helyzetben, mikor önmaga, szerettei, hozzátartozói szenvedtek rövidebb-hosszabb ideig tartó betegségben?

Praxisunkban a hagyományos, évszázados európai orvoslás ismeretei ötvöződnek a kínai, több évezredes gyógyítás tapasztalataival, az evulúciós orvoslás ösvényén. Ezt segíti az űrhajósok felkészítése és űrrepülés során is sikeresen alkalmazott, és a napjainkban már világszerte hódító orvos-technológia rendszer, amely Magyarországon elsőként rendelőnkben került bevezetésre. A különböző technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy egyazon tünet okát több oldalról tudjuk megvizsgálni. Nálunk nem a tünetek kezelése a végcél, hanem megnyugtató módon megszüntetni a betegségek kiváltó okait is, hogy a gyógyítás eredményei hosszú távon megmaradjanak.

Célunk a hatékony, korszerű gyógyítás, de a betegségek kialakulásának megelőzése, az egészség megtartása és megőrzése is egyben, hogy jelenkorunk sajnos jelentős mértékben növekvő “civilizációs” betegségei okozta ú.n. metabolikus szindróma bántalmakra (pl. a főként helytelen táplálkozás és stressz okozta megbetegedésekre, mint pl. a 2. típusú cukorbetegség, a diabetes mellitus II. és előszobája, az inzulinreisztencia, a magas vérnyomás, már a fiatalkori elhízás, ..) gyógyító terápiát, vagy megelőző tanácsadást tudjunk Önöknek biztosítani.

Rendelőnk feladatai közé tartozik naprakész ismeretek birtokában munkánk hatékonyságának folyamatos növelése, hogy ezzel pácienseink betegség időtartama lecsökkenjen, lerövidüljön.

E célok elérése érdekében vér-, fájdalom- és mellékhatásoktól mentes, pontos diagnosztikát, valamint egyénre szabott, hatásában ellenőrzött, humánus terápiát alkalmazunk, hogy akár már a (kis)gyermekek is kellemes tapasztalatok birtokában látogassanak el szüleikkel együtt rendelőnkbe.

A nemzetközileg alkalmazott technológia és módszerek prevencióban és a páciensek gyógyulásában elért sikereit segítik elő a több, mint 24 millió méréssor elemzései. A klinikai alkalmazások hatásvizsgálatai objektív, megbízható és reprodukálható kiértékeléseket eredményeztek, amelyet az elnyert EU tanúsítványok is bizonyítanak. Így pácienseink, terapeutáink naponta tapasztalják, hogy ilyen módon alkalmazva milyen sokra képes a korszerű technika, ha az emberséggel, megértéssel, odafigyeléssel, szakértelemmel párosul.

Meggyőződésem, hogy Ön is profitálhat széleskörű gyógyító-megelőző szolgáltatásainkból, hogy ezáltal megőrizzük, vagy visszaszerezzük Önnek a legdrágábbat, az egészségét!

Egészséget vagy gyógyulást kívánok!

Üdvözlettel,
Kramer Stephan Peter
a Rózsadomb Medical Center
ügyvezető tulajdonosa


Forduljon hozzánk bizalommal és egyeztessen időpontot
a +36 (30) 616-1037-es telefonszámon vagy
az Időpontfoglalás menüpont alatt.


design: Gexa’Software International Kft.


COPYRIGHT Benefit Plus Kft. 2016 - minden jog fönntartva!