R-medical - RÓZSADOMB MEDICAL CENTER
+36(30) 616-1037

A speciális kezelésekre kifejlesztett, chipkártyákkal és számos tartozékkal bővíthető korszerű bio-frekvenciás rendszer, - melyet további opciói kihasználásánál köznapi nyelven zapper -olásra is használható (zapperolás- lsd. Wikipédia) – rendelőnkben megvásárolható.
A Biowave 21 LCD  készülék  - adott terápiák során - a Dr. Hulda Clark, Dr. Rife és Baklayan által ajánlott frekvenciák alkalmazására is lehetőséget biztosít.

Állítsa össze most Ön a saját készülék-csomagját!

A készülék alkalmas - kiegészítő kezelésként - otthoni használatra, de nem helyettesíti az orvosi felügyeletet. A kezelések irányának meghatározása és eredményei rendelőnkben a PROGNOS® rendszerrel nyomon követhetők és ellenőrizhetők.

Az alábbi árak az € árfolyam ingadozása miatt változhatnak.

Készülék és kiegészítők

Árak (nettó)

BioWave 21 LCD komplett, műanyag kofferben csomagolt (tartalma: készülék, használati utasítás,

2 csuklópánt (használat előtt nedvesíteni szükséges), 2 piros/fekete kábel, 1 db elem, leírások)

269 €

Kiegészítők

Erősített, tartósabb kábel (1db)

18 €

Fekete, száraz tépőzáras csuklópánt (száraz, 1 db)

  9 €

Kézi fémelektróda (1 pár)

16 €

Szivacsos tartó a fémelektródához

  4 €

Zappikátor-élelmiszerek energetizálásához

70 €

Ansmann 9V block akku 250mA/h (tölthető)

15 €

Ansmann Powerline 2 elektronikus akkutöltő, túltöltés védelemmel, automata kikapcsolással

29 €

Elektródatapasz TENS 45x35 mm (1db)

  6 €

(Tájékoztató brossúra: A. E. Baklayan : Biofrekvenciák miként segítenek

Tájékoztató brossúra: A. E. Baklayan : Frekvencia javaslatok az immunrendszer erősítésére.)

Egészségpénztári partnereinkről és egyéb kedvezményekről itt tájékozódhat.

Készülékben lévő gyári programok:

 • Dr. Clark féle frekvenciák (Vírus, baktérium, parazita kezelés)
 • Clark féle Dauerzapp
 • Megfázás
 • Influenza
 • Fájdalomcsillapítás
 • Vérben élő paraziták elleni kezelés
 • TENS  fájdalom elleni kezelések

  

Chipkártyán megvásárolható frekvenciák következő esetekre (A. E. Baklayan alapján):

Ára: 1db 25 € - 39,80 €

 

 • Vérben élő paraziták elpusztítására
 • Diabetes kezelésére
 • Asztma kezelésére
 • Tüdőaszpergillózis kezelésére
 • Borelliose kezelésére (kullancs csípés szövődménye) ÚJ!
 • Candida kezelésére
 • Fájdalmas menstruáció
 • Migrén kezelésére
 • Herpes Simplex kezelésére
 • Orr-fül-gége megbetegedéseire
 • Érzékeny hólyag/vizelési zavarok, fájdalmas menstruáció kezelésére
 • Koncentrációt elősegítő frekvenciák ÚJ!
 • Méregtelenítő frekvenciák
 • Máj működését szabályozó frekvenciák
 • Immun-erősítö frekvenciák
 • Bio-regulációs frekvenciák
 • Bioenergetikai blokádok kezelésére (laterális zavarok, geopátia, e-szmog, hegzavarok) ÚJ!
 • Dohányzás elleni frekvenciák
 • Sejtek közötti kommunikáció segítése ÚJ!
 • Immunrendszer általános stimulálása vírusok ellen ÚJ!
 • Immunrendszer általános stimulálása paraziták ellen ÚJ!
 • Hepatitis C ÚJ!
 • Nyirokkeringést elősegítő frekvenciák ÚJ!
 • Chlostridiák ellen ÚJ!
 • Információ átvitel ÚJ!
 • Magas vérnyomás ÚJ!
   

A BioWave 21 LCD  egyfajta univerzális segédeszköz lehet minden kezeléshez, akár súlyos, krónikus betegségek esetén is, ahogy az ezernyi, pozitív lefolyású kórképről szóló jelentésből kiderül.
Rendszeres használata sok tünettől való megszabadulással ajándékozhatja meg a betegeket, különösen akkor, ha eddig még más módszerek nem segítettek.
Sikerének magyarázata abban áll, hogy a pozitív töltésű áram a testben a negatív töltésű baktériumokat elektromágneses kötésükből „kioldja”, így az immunrendszer támadást indíthat ellenük.


Az elektromos áram használata már hosszú idő óta teret nyert a fájdalomterápiában, sőt az áram hatását különböző erősségben, frekvencián és modulációkban a kórokozókra éppúgy vizsgálják, mint az emberi szervezet különféle további funkciójára.

Dr. Voll az 50-es években, felfedezte, hogy az elektromos bőrellenállás az akupunktúra-pontokon mérhetően kisebb, mint az egyéb bőrfelszín-pontokon. Továbbá a bőrellenállás azonnal érzékelhetően megváltozik, mihelyst a szervezetbe elektromos, mágneses vagy másfajta információt vezetünk.

Ezt az eljárást, amelyet általában a „bioenergetikai tesztelés/mérés” fogalmával foglalhatunk össze, egyedül csak Németországban több mint 5000 terapeuta, orvos, fogorvos, gyógyász és állatorvos, alkalmazza.

Dr. Hulda Clark, biológusnő (aki évekig az állami kutatásokban dolgozott) bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élőlény és organikus anyag rendelkezik egy bizonyos frekvenciasávval, melynek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos, elektromos frekvenciákat hozott létre.

Minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat küld. A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, mindez egy csekély Volt feszültségű váltóárammal elérhető.

A legkisebb élőlényeken, mint a rovarokon és férgeken, amelyekbe nagyon gyenge árammal ilyen sajátfrekvenciákat vezettek, vagy elpusztultak, vagy kábultnak tűntek és a beavatkozást, nem heverték ki többé!

A frekvencia-generátor segítségével a legyengült emberi szervezet, melynek immunrendszere már nem képes maga az adott baktériumokat, gombákat vagy parazitákat legyőzni, eredményesen megtisztíthatóvá válik.

Dr. Clark érdeme, hogy elsőként tette közzé megalapozott feltevését, miszerint a legsúlyosabb krónikus betegségek egész sora különféle paraziták okozta, terheltséggel függhet össze. A paraziták által kiválasztott mérgek, nagyon sok allergiát okozó anyagot tartalmaznak, amelyek különböző idegen fehérjék és savak által keletkeznek, ezért az egész szervezetünk állandó megterheltségnek és megerőltetésnek van kitéve, ezen anyagok elleni harc következtében.

Az áram átmenetileg általános gyengítő hatással van minden testidegen organizmusra, így az emberi immunrendszer a betolakodókat, ez idő alatt meg tudja támadni, és ezzel egyidejűleg pedig élénkítő, serkentő hatása észlelhető magára az immunrendszerre.

Ha az áram minden organizmust kiöl, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért kell a BioWave 21 LCD készülék zapper típusú frekvenciáit egynél többször alkalmazni? A válasz egyszerű: mivel az áram mindig a legrövidebb utat, illetve a legkisebb ellenállást keresi, a kezelés minden esetben a szervek felszínén folyik. Ez azt jelenti, hogy amennyiben idegen organizmusok telepedtek meg a szervezetben belégzés vagy szennyezett táplálék útján, csak azok kerülnek kiirtásra, amelyek a mindenkori alkalmazás során az áram által elérhetőkké váltak. Ez a tény teszi szükségessé a mindennapi használatot hosszabb időn keresztül.

A BioWave 21 LCD általános és speciális esetekben is használható A. E. Baklayan alapján:

Kezdődő megfázásos betegségek:
A zapper-elés a baktériumok kezdő rohamát azonnal lecsökkenti, segítségével a megfázás vagy teljesen megszűnik, vagy lefolyása jelentősen lerövidül, enyhül.

Krónikus bronchitis:
A kezelést a betegség tünetmentes időszakában a legeredményesebb kezdeni. Annak érdekében, hogy az immunrendszer működését segítsük, és a krónikus bronchitis működési rendszerét megtörjük, legalább 4 hónapon keresztül rendszeresen kell használni.

Krónikus hólyag-, vese- és vesemedence gyulladás:
A készülék biofrekvenciája segíthet a gyógyuláshoz szükséges gyógyszermennyiség csökkentésében.

Mozgásszervi-, ízületi fájdalmak esetén:
Jóllehet az alapvető reumás betegségeknek nincs közük a baktériumokhoz és a parazitákhoz, az ízületek gyulladásos állapotát mégis csak legtöbbször egyes baktériumtörzsek tartják fenn, a bakteriális terheltség BioWave 21 LCD-vel csökkenthető.

Asztma:
Energetikai teszteket végző terapeuták rájöttek, hogy bizonyos parazitastádiumok - főleg orsóféreglárvák - is felelősek a bronchiális asthmáért. Sok páciens a zapper -elés következetes és kitartó alkalmazásával elhagyhatta az asthma-spray használatát. Több páciens arról számolt be, hogy érzik, amint valami feloldódik mellkasukban.

Rák:
A parazitás megterheltség központi szerepet játszhat a rák esetében. Természetesen a BioWave 21 LCD semmiképp sem tekinthető, mint a rák kezelésének lehetősége, de az adott parazita okozta megterhelés hatásosan megállítható általa, így ezután más kezelési módszerek hatékonyabbá tehetők.

Központi idegrendszer bántalmai (pl.: epilepszia, Parkinson-szindróma):
Ezen betegségeket is előidézhetik paraziták okozta befolyások, vagy környezetszennyezés hatásaként fellépő méreganyagok. A terápia célja ez esetben: a paraziták okozta terheltség megszüntetése, a környezetből származó méreganyagok szervezetből kivezetése, valamint az anyagcsere-működés zavartalanná tétele.

Migrén és fejfájás:
Forradalmi felfedezés, hogy a migrénes pácienseknél legtöbbször strongyloidák (fonálférgek) találhatók. A migrénes rohamok eltűnnek, mihelyst a strongyloidákat kikezeltük. Amennyiben a migrén visszatér, a páciens ismét megfertőződött. A zapper ilyenkor is nélkülözhetetlen segítségnek bizonyul, mind a kezelésben, mind a megelőzés területén.

Menstruációs panaszok:
Legtöbb esetben gyermekkori férgek, orsós- és fonálférgek az előidézők.

Allergia:
Minden allergiában szenvedő beteg parazita általi terheltség alatt áll. Ezek a paraziták megakadályozzák, hogy a szervezet a fennálló immun-allergiás reakciót megszakítsa. A zapper-elés ilyenkor is az első lépés és eredményes segítség abban, hogy minden allergiás páciens az allergia minden fajtájánál először is a legnagyobb terheltségtől megszabaduljon; súlyosabb esetekben további gyógymódok szükségesek.

HPV - Egy sikeres gyógyulás törénete. Páciensük köszönő levele.

Ide kattintva letölthető kedves páciensünk véleménye a készülékről.design: Gexa’Software International Kft.


COPYRIGHT Benefit Plus Kft. 2016 - minden jog fönntartva!