+36(30) 616-1037

Hírek, aktualitások

SZENVEDÉLYEM A PALEO

„Az egészség nem más, mint a minket érő külső és belső hatásokhoz való folyamatos és rugalmas alkalmazkodóképességünk.“ 
Prof. Michael Kucera
Magyarországon a paleo életmód 2009-ben Szendi Gábor Paleolit táplálkozás című könyvének megjelenése és hatalmas sikere után kezdett el széles körben terjedni.

 

 

elolvasom
Lehet, hogy gyógyszerfüggő vagyok?

Riasztó, hogy az egész EU-ban Magyarországon a legmagasabb a depressziósok aránya.
Az Eurostat nemrég közzétett adatai szerint az EU átlaga 6,8 százalék, addig a magyar felnőttek 10,5 százaléka szenved depressziótól. A WHO adatai szerit 1990-2013 között a 53,4 %-kal nőt a depresszió gyakorisága.

elolvasom
IR AMBULANCIA - Az inzulinrezisztencia korszerű és komplex kezelése

Rossz közérzetet, feszültség, stressz, alvászavar, gyengeség, fáradtság, memória zavar, feledékenység, hangulatingadozás, depresszió, pánikszerű rohamok, szapora szívverés, vérnyomásingadoszás, verejtékezés, soványság, túlsúly, hasi hízás, kajakóma, édesség utáni sóvárgás, farkaséhség, emésztési problémák, pajzsmirigybetegség, menstruációs problémák, PCOS, meddőség? 

Általánosnak mondható tünetek, egy egész napot, de egy életet is tönkretehetnek.
Betegeim elmondásai alapján az esetek többségében a terápia: fogyjon le, szedje ezt, fél év múlva jöjjön vissza. Jó esetben előírnak napi 160g diétát. De miért nem működik ez minden esetben?

elolvasom
Rés a pajzson

Pajzsmirigyesek figyelem! Ez egy cikkem elektronikus változata. A Paleolit Életmód és Gasztromagazinban jelent meg pár éve. Azóta is ezt kutatom, fejlesztem ismereteimet, tudásom, hogy minél többet tudjak segíteni. Böngésszetek az oldalon, sok hasznos, fontos, sehol máshol nem található infókat szerezhettek.
http://modernkoripaleo.hu/2017/07/10/res-a-pajzson/

elolvasom
Hókusz kókusz!

Megjelent! Paleolit Életmódmagazin 2016/ 2. száma. Hihetetlen érdekes írások, információk és receptek!

A tartalomból:
A legújabb tudományos kutatások a prosztata problémákról. Szabó Gál Bence a Nitrát és nitrit írása egy újabb orvostudományi mítoszt oszlat szét. Sáfrán Mihály írása, a Legnagyobb hormontermelő szervünk: az izom, amelynek egyik fontos üzenete az, hogy a sport nem fogyókúra. Az izomzatunk egy nagy hormonszerv.

elolvasom
 Inzulinrezisztenciáról érthetően

Inzulinrezisztencia. Nagyon fontos téma, sokakat érint. Legtöbben nem is tudnak róla, hogy talán ez a problémájuk.
Ha még többet szeretne tudni, vagy kideríteni Önnél mi a helyzet, és eredményesen gyógyulni szeretne, nemcsak a tüneteket megszüntetni, telefonáljon még ma időpontért!

elolvasom
 Megjelent meg a Paleolit magazin

Megvásárolható az újságárusoknál, vagy megrendelhető a www.paleoliteletmodmagazin.hu-n.
Olyan világot teremtettünk magunknak, amelyben minden nyolcadik nőnél mellrák alakul ki és ebbe minden ötödik mellrákban megbetegedett bele is hal.

elolvasom

design: Gexa’Software International Kft.


COPYRIGHT Benefit Plus Kft. 2016 - minden jog fönntartva!