R-medical - RÓZSADOMB MEDICAL CENTER
+36(30) 616-1037

Konzultáció

Rendelői konzultáció 60-120 perc:
Felülvizsgálom eddigi leleteit, (amennyiben ezzel nem rendelkezik, segítek meghatározni, milyen vizsgálatokra van szüksége) igény szerint számítógépes állapot felmérést készítek, megbeszéljük életviteli szokásait és személyre szabott egyedi terápiás tervet készítek. Célom nemcsak a tünetek megszüntetése, hanem a kiváltó okok felkutatása és azok kezelése is.

Rendelői terápiák, állapotfelmérések, árlista :
Kapcsolat,/időpontfoglalás menüpont alatt részletesen.

E-mail tanácsadás: Az Ön által feltett kérdésekre 3 munkanapon belül e-mail formájában válaszolok. Üzenete közvetlenül a személyes mail-boxomba érkezik,  semmilyen módon nem kerül nyilvánosságra.


TANÁCSADÁS – Skype-on!


Az online tanácsadás előnyei!
Azoknak, akik eddig csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudtak eljutni rendelésemre, vagy tanácsadásra.

Ha messze laksz a rendelőtől, vidéken, vagy külföldön, előre egyeztetett időpontban, számítógép elől, vagy okostelefonnal otthonról teheted fel kérdéseidet.


Mire jó a Skype konzultáció?

  • Hogy kérdéseidre pontosan, laikusoknak is érthetően kapj válaszokat.
  • Ha előzetesen elküldöd a kérdéseidet, leleteidet még a konzultáció előtt e-mailben, mire bekapcsolod a Skype-ot, én már „felkészült leszek belőled.“
  • Ha van webkamerád és szeretnéd, hogy lássuk is egymást, még személyesebbé tehetjük beszélgetésünket.
  • Milyen hosszú lehet egy konzultáció?
  • Ha kevés a kérdésed, akár fél óra is elég lehet, ha sok, akkor egy egész óra, vagy 90 percen keresztül csak veled beszélgetek!
  • De mindenképp annyi, amennyire szükséged van!


Mennyibe kerül a tanácsadás?


Kezelés hossza (percben)Kezelés áraA konzultáció tartalma
306.000 - HUF.
6010.000 - HUF.
9016.000 - HUF.


Hogyan jelentkezhetek tanácsadásra?

e-mail: info@r-medical.hu
telefon: +36 (30) 616-1037

Időpont lemondása: a megbeszélt időpont előtt legalább 24 órával!
A bejelentkező e-mailben megírod, hogy miben szeretnél segítséget kapni, mely időpontok lennének megfelelőek. Válasz e-mail-ben megírom a folytatás részletes feltételeit.

Miután kifizetted a Skype konzultáció ellenértékét.Rendelési idő:

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnap
14:00 - 20:00-ignincs rendelés09:00 - 16:00-ignincs rendelés12:00 - 18:00-ignincs rendelésnincs rendelés


ÁSZF:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az info@r-medical.hu e-mail címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Benefit Plus KFT-vel kötöd  (1025 Budapest, Szeréna út 37. adószám: 11374916-2-41 Cg:01-09-6725-12)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. 

A fizetési határidő 3 nap.

design: Gexa’Software International Kft.


COPYRIGHT Benefit Plus Kft. 2016 - minden jog fönntartva!