R-medical - RÓZSADOMB MEDICAL CENTER
+36(30) 616-1037

PROGNOS® - EGYESÜLT TUDÁS A GYÓGYÍTÁSBAN

PROGNOS® diagnosztika és terápia!


Miért szolgálja a PROGNOS® az Ön gyógyulását?

Szemléletünk és alkalmazott gyógyászatunk a tradicionális 5000 éves kínai orvoslást ötvözi a hagyományos, európai gyógyítás ismereteivel, kiegészítve a mai csúcstechnológia adta lehetőségekkel.

A programot több mint 20 éve folyamatos nemzetközi fejlesztéssel az orosz űrhatóságnál, légügyi felügyeletnél és nemzetközi űrrepülésnél alkalmazzák, hogy az asztronauták és földi irányítóik fizikai, pszichikai állapotában fellépő elváltozásokat idejekorán felismerjék és kezelni tudják, mielőtt ezek a zavarok olyan erősek lennének, hogy betegséghez vezessenek.

Meridiánok


A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy mielőtt a páciens tüneteket észlelne, vagy megmagyarázhatatlan panaszai lennének, melyek eredetét a laboranalízisek egyértelműen nem tudják tisztázni, a program segítségével már idő előtt hatékonyan beavatkozhatunk.

Ezzel egy valódi megelőző orvoslás valósul meg.


green-chartPROGNOS® igaz egy technikai berendezés, mégsem a technikai-gépi orvoslást jelenti. Felveszi, tárgyilagosítja és számszerűsíti a szervezet állapotáról és működéséről nyert információkat. Szenzor és mérőeszköz tehát maga az emberi test marad, PROGNOS® csak egy hozzácsatlakoztatott regisztrációs rendszer.

A komputerizált meridián-diagnosztika lehetővé teszi az orvos és páciens teljesebb együttműködését az egyéni, megbízható, objektív diagnózis felállításához és a célirányos hatékony terápia végrehajtásához.

A PROGNOS®  filozófiájával és technológiájával egy további esélyünk van arra, hogy képesek legyünk a preventív és gyengéd orvoslást sikeresen megvalósítani – amely ebben a formában egyedülálló a világon.

Használják ki e technológia előnyeit gyógyításuk sikeréhez!
design: Gexa’Software International Kft.


COPYRIGHT Benefit Plus Kft. 2016 - minden jog fönntartva!