R-medical - RÓZSADOMB MEDICAL CENTER
+36(30) 616-1037

Hókusz kókusz!

Megjelent! Paleolit Életmódmagazin 2016/ 2. száma. Hihetetlen érdekes írások, információk és receptek!

A tartalomból:
A legújabb tudományos kutatások a prosztata problémákról. Szabó Gál Bence a Nitrát és nitrit írása egy újabb orvostudományi mítoszt oszlat szét. Sáfrán Mihály írása, a Legnagyobb hormontermelő szervünk: az izom, amelynek egyik fontos üzenete az, hogy a sport nem fogyókúra. Az izomzatunk egy nagy hormonszerv.


kokuszCharles Eugster, ma 97 éves és 87 éves korában kezdett bele a testépítésbe. Barta Krisztina Beleznay Endrével készített interjút, aki a paleo étrend lelkes követője. Csíki Sándor: Európai gasztronómia a középkortól 19 századig. Dr. Kazai Anita a Tiszta, fehér és halálos írásában kutatásokra hivatkozva igazolja: a dietetikusok és a közegészségügy táplálkozási ajánlásait az élelmiszeripar diktálja. Mörk Leonóra Szuperételmítosz cikkében körképet ad a csodaételekről. De azért tényleg vannak szuperételek, ilyen a kókusz. Megannyi jó tulajdonságát és felhasználhatóságát ecseteli Kramer Ágnes a Kókusz az élet fája cikkében. Ahogy a nyugati étrendtől megbetegszenek az emberek is, úgy betegszenek meg háziállataik is. Paleo állatorvosunk, Dr. Molnár Zsolt erről ír.

Dr. Radnóti Alice leszámol azzal a mítosszal, hogy a maszájok ketogén étrenden élnének. Az ő titkuk is az állandó mozgás.

A konzervatív pszichológia hemzseg a légből kapott állításoktól. Kocsi Richárd: Paleomotiváció - Maslow piramisának újragondolása. Kocsis Richárd A Paleo gyermek iskolába megy. Molnár Edit Egyszerűbb élet és Harlan Cockburn Hamlet és a halál írásai életünk és halálfogalmunk újragondolására késztethet bennünket.
Mezei Elmira ezúttal a Walsh-protokoll könyvet ismerteti. Boldogkői Zsolt Hiénák a betegágy körül könyvében a paleo étrend is ki van figurázva, Szendi Gábor reagál a boldogkői jelenségre.
www.paleoliteletmodmagazin.hudesign: Gexa’Software International Kft.


COPYRIGHT Benefit Plus Kft. 2016 - minden jog fönntartva!